RION Interieur Reiniger 5 liter

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 24,95
 

Snel Overzicht

RION Interieur Reiniger - Interieur Reiniger met bloemengeur


TOEPASSING:


RION Interieur Reiniger is een product voor alle interieur op basis van koud water. Het product breekt vuil en vet af en lost kleeflagen die een chemische band vormen tussen de vuilaanslag en het te reinigen oppervlak onmiddellijk op.

RION Interieur Reiniger 5 liter

Dubbelklik op bovenstaande afbeelding om volledige foto te bekijken

Zoom Uit
Inzoomen

Meer Views

Details

RION Interieur Reiniger

Interieur Reiniger met bloemengeur

Toepassing:

RION Interieur Reiniger is een product voor alle interieur op basis van koud water. Het product breekt vuil en vet af en lost kleeflagen die een chemische band vormen tussen de vuilaanslag en het te reinigen oppervlak onmiddellijk op. RION Interieur Reiniger kan gebruikt worden bij alle mogelijke vormen van vervuiling. Door de bloemengeur geeft het een extra frisse geur.

Gebruiksaanwijzing:

Blauwe verstuiver: 200 cc RION Interieur Reiniger, 500 cc water. Sopmethode: voor dagelijkse reiniging 125 cc in een emmer water en bij ernstige vervuiling dosering aanpassen. Ook geschikt voor schrob en zuigmachines, dosering 1:5 tot 1:50. Geschikt voor zowel hout als granol, gummi en noppen vloeren, plavuizen, thermoplastische en tegelvloeren, tapijten, houten tafels, stoelen, banken, kassa's, plafonds, toonbanken, wanden, verwarmingsradiotoren etc.

*U kunt rekenen op onze service. Wij zijn echter nooit aansprakelijk voor de gevolgen van onjuist gebruik